Vuokralaiselle

Vuokravälittäjämme toimivat vuokralaisen apuna. Tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Noudatamme toiminnassamme ohjeistusta hyvästä vuokravälitystavasta.

Vuokrausprosessi

 • Vuokra-asunnot
  Pääset selaamaan kiinnostavia kohteita sivustomme vuokrattava -kohdan kautta. Sopivan asunnon löytyessä ota yhteyttä meihin kysyäksesi lisätietoa tai varataksesi aika esittelylle.
 • Asuntoesittelyt
  Me järjestämme kaikille osapuolille sopivan esittelyajan, jolloin asuntoon pääsee tutustumaan. Asuntokatselmuksen jälkeen pääset hakemaan asuntoa täyttämällä asuntohakemuksen joko paikan päällä tai jälkikäteen internetissä. Huoneiston esittelylle mahtuu rajallinen määrä katsojia kerrallaan, olethan nopea!
 • Asuntohakemus
  Vuokranantaja tekee asukasvalinnan aina asuntohakemuksien perusteella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti. Hakijoilta tarkastetaan aina luottotiedot (Kauppalehti E-portti). Ilmoitamme valitulle henkilölle valinnasta mahdollisimman pian.
 • Vuokrasopimus
  Vuokrasopimuksen allekirjoitustilaisuus voidaan järjestää kasvotusten välitysliikkeen toimistolla tai asunnolla. Otathan allekirjoitustilaisuuteen henkilöllisyystodistuksen mukaan. Vuokrasopimus voidaan myös allekirjoittaa ajasta tai paikasta riippumatta sähköisesti nykyaikaisen pankkitunnistaumisen kautta.
 • Velvollisuudet ja avainten luovutus
  Vuokravälittäjä tarkistaa vuokralaisen velvollisuuksien suorittamisen ennen avainten luovuttamista. Vuokravälittäjä kertoo sinulle etukäteen tarvitsemansa tositteet kuten kuitin vakuuden maksusta tai todisteen kotivakuutuksen ottamisesta. Velvollisuuksien täyttämisen jälkeen vuokravälittäjä luovuttaa sinulle avaimet kuittausta vastaan.
 • Ennen muuttoa
  Tee muuttoilmoitus postiin ja maistraattiin verkkopalvelussa tai lomakkeella. Täytä taloyhtiölle erillinen muuttoilmoitus. Huomaathan, että taloyhtiölle tehtävä  muuttoilmoitus ei korvaa vuokrasuhteen irtisanomisilmoitusta. Ilmoita uudesta osoitteestasi laskutuspalveluihin ja tuttavapiirille. Muista myös solmia tarvittaessa sähkösopimus ja kotivakuutus uuteen asuntoosi. Mukavaa muuttoa ja onnea uuteen kotiin!

Lomakeet