Meille töihin

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelun ammattilaisena, kiinteistökirjanpitäjänä tai isännöitsijänä toimimisesta?

Meillä ei ole tällä hetkellä tarjolla avoimia työpaikkoja.

Jos olet kuitenkin kiinnostunut asiakaspalvelun ammattilaisena, kiinteistökirjanpitäjänä tai isännöitsijänä toimimisesta, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Voisit olla meille soveltuva, jos olet oikealla asiakaspalveluasenteella varustettu ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet tehokas organisaattori ja ongelman ratkaisija sekä hyvä viestimään suullisesti ja kirjallisesti. Hallitset nykyaikaisten tietokoneohjelmistojen käytön ja omaksut helposti uusia asioita. Mikäli haet isännöitsijän paikkaa, olet valmis myös iltatyöhön.

Meiltä saat pitkään alalla toimineen, palkitun isännöitsijätoimiston henkilökunnan tuen sekä nykyaikaiset työskentelyolosuhteet. Meidän avulla sinulla on mahdollisuus kehittyä isännöintialan huippuammattilaiseksi. Meillä henkilökunta viihtyy pitkään. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan vakavaraisessa ja arvostetussa isännöintiyrityksessä sekä mukavien työkavereiden tuen. Järjestämme sinulle hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Haluamme olla hyviä siinä mitä teemme ja onnistumisestamme kertoo vakiintunut asiakaskuntamme.

Mikäli sinusta tuntuu että olisit hyvä lisä työporukkaamme, lähetä avoin työhakemus sähköpostitse kari.kallio@jklkp.fi tai postitse Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy, Vapaudenkatu 40-42, 40100 Jyväskylä.