Koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme koulutusta erilaisista ajankohtaisista ja tärkeistä asumiseen liittyvistä aiheista. Tässä osiossa pääset tutustumaan koulutuksiimme.

Koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme koulutusta erilaisista ajankohtaisista ja tärkeistä asumiseen liittyvistä aiheista. Koulutusta järjestämme yhdessä yhteistyöverkostomme asiantuntijoiden kanssa. Mitä enemmän asiakas tietä asumiseen ja isännöintiin liittyvistä asioista sen paremmin pitkäjänteinen yhteistyökin toimii. Olemme saaneet koulutustoiminnasta asiakkailtamme paljon positiivista palautetta.

Hallituksen koulutukset ja tilaisuudet

Esimerkkejä muutamista aiemmin järjestetyistä asiakastilaisuudesta:

20.5.2015 Taloyhtiön korjausrakentaminen

Tilaisuuden pääasiallisena teemana oli vuoden 2014 tapaan korjausrakentaminen. Tilaisuuden yhteyteen rakennettiin jälleen näyttelyosastot, joihin tuli 28 yhteistyökumppania kertomaan asiakkaillemme palveluistaan taloyhtiöihin liittyen. Tilaisuuteen osallistui reilusti yli sata hallituksen jäsentä tai puheenjohtajaa.

22.10.2014 Taloyhtiön korjausrakentaminen

Tilaisuuden pääasiallisena teemana oli korjausrakentaminen. Tilaisuuden yhteyteen rakennettiin näyttelyosastot, joihin tuli peräti 28 yhteistyökumppania kertomaan asiakkaillemme palveluistaan taloyhtiöihin liittyen. Tilaisuuteen osallistui reilusti yli sata hallituksen jäsentä tai puheenjohtajaa.

22.10.2012 Taloyhtiön turvallisuusilta

Taloyhtiön turvallisuusillassa keskusteltiin arkiturvallisuudesta, pelastussuunnitelmista, taloyhtiön ja hallituksen vakuuttamisesta. Tilaisuuteen osallistui n. 100 asiakasyhtiöidemme hallituksen jäsentä.

Mikäli sinulla on ideoita koulutustapahtumien asiasisällöksi, ota yhteys toimitusjohtaja Kari Kallioon.

Keski-Suomen kiinteistöyhdistyksen tarjoama koulutus

Moni asiakkaistamme on Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen jäseniä ja myös he järjestävät koulusta jäsenilleen. Suosittelemme kaikkia yhdistyksen jäseniä osallistumaan tähän monipuoliseen ja veloituksettomaan koulutukseen.

Energiaeksperttikoulutus

Energiaekspertti on aktiivinen asukas, joka haluaa edistää energiansäästöä ja asumismukavuutta omassa talossaan. Ekspertiksi voi ryhtyä kuka tahansa energia-asioista kiinnostunut asukas. Hän saa valtuutensa yleensä hallitukselta. Energiaekspertti tuntee talonsa ja huomaa nopeasti siinä tapahtuvat muutokset. Hänen toiminnastaan hyötyvät kaikki osapuolet.

Isännöitsijälle ja huoltomiehellä ei voi olla parempaa yhteyttä taloon, kuin sen aktiivinen asukas, energiaekspertti. Tehtäväänsä koulutettu ekspertti pystyy edistämään muiden asukkaiden asumistaitoja. Energiaekspertti pohtii energian- ja vedenkulutusten järkevää tasoa muiden asukkaiden, hallituksen, huoltomiehen ja isännöitsijän kanssa. Toisensa huomioon ottavat ja kustannuksista tietoiset asukkaat viihtyvät paremmin talossaan. Ekspertti välittää yhdessä mietityt asiat isännöitsijälle ja huollolle. Turhat yhteydenotot vähenevät, mutta tuntuma talon asioihin paranee.

Energiaeksperttitoiminnalla on Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA:n eksperttikohteissa saavutettu erittäin hyviä tuloksia. Parhaimmillaan veden kulutus on alentunut jopa 30 %. Keskimäärin lämmityksessä on saavutettu säästöjä 5 – 10 %, kiinteistösähkössä 5 % ja veden kulutuksessa 20 %. Ekspertti on vapaaehtoinen, koulutuksen ja työvälineet hän on saanut taloyhtiöltä tai yhteistyökumppaneiden lahjoituksina. Paras palkkio onnistuneesta työstä lienee kuitenkin kotitalon asukkaiden kiitokset.

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA järjestää asiakasyhtiöidensä eksperttikoulutuksen veloituksetta. Olemme kouluttaneet jo n. 150 eksperttiä asiakaskohteisiimme eri puolilla Jyvässeutua. Talossa, jossa on aktiivinen eksperttiasukas, tieto kulkee, rahaa säästyy ja asuminen on entistä mukavampaa.

Kouluttamamme energiaekspertti Ilmari Haapasalo kiteyttää toimintansa eksperttinä hyvin seuraavassa:

”Ratkon eksperttinä kotitaloni energian käyttöön ja kulutukseen liittyviä asioita asukkaiden, isännöitsijän ja kiinteistönhoitajan kanssa. En säädä, enkä remontoi sitä varten ovat ammattilaiset ”

Energiaeksperttikoulutusta annamme vain omille asiakkaillemme. Koulutukset ovat asiakkaille joko ilmaisia tai ne järjestetään omakustannushintaan. Koska energiaeksperttikoulutus sitoo paljon myös yhteistyökumppaneidemme voimavaroja, niitä käynnistetään vuosittain vain, jos mukaan lähtee vähintään 10 koulutettavaa.