Tunnustukset ja palkinnot

Isännöitsijämme ja toimistomme ovat saaneet paljon tunnustuksia laadukkaasta isännöintityöstä vuosien aikana. Tässä osiossa on listattuna olennaisimmat.

Tunnustukset ja palkinnot

Vuoden 2015 ISA auditoitu yritys

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy valittiin vuoden 2015 ISA auditoiduksi isännöintiyritykseksi 14.1.2016 Helsingissä. Perusteita valintaan oli auditoijilla monia ei poikkeamia, paljon hyviä käytäntöjä, korkea asiakastyytyväisyys, panostukset henkilöstön hyvinvointiin jne. Olemmekin määrätietoisesti yhdessä koko sitoutuneen henkilökunnan kanssa kehittäneet toimintatapojamme.

Vuoden isännöintiyritys 2014

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy valittiin valtakunnallisesti vuoden isännöintiyritykseksi 2014. Valintaprosessi oli kolmiportainen, jossa ensin valtakunnallisen asiakastyytyväisyyskyselyn tulosten perusteella kutsuttiin parhaiten asiakasviestinnässä ansioituneet yritykset kilpailuun mukaan. Tämän jälkeen isännöintiliiton hallituksen asiantuntijat valitsivat heidän tekemien lisäselvitysten perusteella kolme finalistia. Lopullisen valinnan kolmesta finalistista tekivät isännöintipäiville osallistuneet ammatti-isännöitsijät. Arvostamme todella paljon saamaamme koko yritystä koskevaa palkintoa.

Ratkaiseva elämäntyö 2009

Isännöintipäivillä myönnettiin Ratkaiseva elämäntyö 2009 -palkinto jyväskyläläiselle Kalervo Kalliolle. Hän on tehnyt mittavan ja erityisen ansiokkaan elämäntyön isännöitsijänä ja isännöintiyrittäjänä. Kallio on ollut pitkään yksi isännöintialan luottotoimijoista. Hänen sitoutumisensa isännöintialan järjestökentän kehittämiseen on ollut ainutlaatuista, perusteli Isännöintiliiton puheenjohtaja Mikko Peltokorpi.

Kallio on toiminut isännöitsijänä lähes neljä vuosikymmentä ja isännöintiyrittäjänäkin yli 30 vuotta. Ratkaiseva elämäntyö -palkinnon perusteluissa on kiitelty Kallion panosta järjestökentän toimintaan niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin. Hän on ollut mukana Isännöintiliiton rakentamisessa ja kehittämisessä hallituksen jäsenenä ja yhdistysjaoston puheenjohtajana. Lisäksi Kallio on ollut mukana isännöintialan oman Kehittyvä Kiinteistö -lehden kehittämisessä sekä toimitusneuvoston että päätoimikunnan jäsenenä. Kallion mukaan Isännöintiliitto on tärkeä tuki varsinkin pienille isännöintiyrityksille.  Ilman verkostoitumista on pulassa, Kallio kiteyttää innostustaan olla kaikessa mukana. Kallio uskoo, että tulevaisuudessa on tarvetta niin pienille kuin isoille isännöintiyrityksille ja pitää tärkeänä, että kaikki yritykset ovat toimialan kehittämisessä mukana Isännöintiliiton kautta. Kallion työtä isännöintialan hyväksi on muistettu aiemminkin. Vuonna 2000 hänet valittiin Vuoden Isännöitsijäksi ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin Isännöintiliiton kultainen ansiomerkki.

Kalervo on nyt eläkkeellä.

Vuoden isännöitsijä 2007
Vuonna 2007 valittiin valtakunnallisesti vuoden isännöitsijä Jyväskylästä: pitkäaikainen isännöitsijämme Ismo Lievonen. Ote uutisoinnista:

Vuoden Isännöitsijäksi 2007 on valittu Ismo Lievonen Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy:stä. Hän on toiminut isännöitsijänä 24 vuotta ja viihtynyt koko ajan saman työnantajan palveluksessa. Lievonen pitää johtajuutta taloyhtiössä suurena haasteena isännöitsijälle. Hän on itse ollut mukana monissa peruskorjausprojekteissa.

”Kiinteistön korjausten läpivienti edellyttää isännöinniltä johtajuutta, etenkin silloin, kun taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja kiinteistön tarpeet ovat ristiriitaisia”, Lievonen korostaa ja jatkaa ”Jos taloyhtiössä ei saada tarpeellisia korjauksia tehtyä, isännöitsijänä tuntee helposti, että johtajuus on epäonnistunut.”

Lievonen on saanut asiakkailtaan erinomaiset arviot Isännöinnin Asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Hän osallistuu aktiivisesti alan täydennyskoulutuksiin ja on suorittanut muun muassa ammatti-isännöitsijän tutkinnon (AIT).

Ismo on nyt eläkkeellä.

Vuoden isännöitsijä 2000
Vuonna 2000 valittiin valtakunnallisesti vuoden isännöitsijä Jyväskylästä: yhtiön pitkäaikainen osakas ja toimitusjohtaja (nyt eläkkeellä), Kalervo Kallio.

Toistaiseksi Keski-Suomeen ei ole tullut muita vastaavia tunnustuksia.

Täältä voit tutustua mitä kaikkea isännöinti pitää sisällään.