Yritys

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy on toiminut Jyvässeudulla vuodesta 1976 alkaen. Vastuullamme on n. 180 asunto-osakeyhtiön ja liikekiinteistön isännöinti.

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy on isännöitsijätoimisto, joka on toiminut Jyvässeudulla vuodesta 1976 alkaen. Olemme liittyneet osaksi Odevo Finlandia keväällä 2024 vastataksemme kasvavaan kilpailutilanteeseen ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.

Isännöintityön tehokas hoitaminen vaatii ajanmukaiset työvälineet. Konsernin oman ohjelmistokehitysryhmän ansiosta kykymme huomioida nämäkin tarpeet vahvistuu huomattavasti.

Toimimme ilman sitoumuksia alan palveluntarjoajiin tai muihin tahoihin. Näin voimme tapauskohtaisesti auttaa asiakasta löytämään tarpeiden mukaan parhaimman yhteistyökumppanin. Vuosikymmenten aikana olemme luoneet toimivan yhteistyökumppaniverkoston luotettavista toimijoista, joiden palvelut ovat asiakkaidemme käytössä heidän niin halutessaan. Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja luottamuksellisia.

Olemme järjestelmällisesti vieneet isännöimissämme taloyhtiöissä eteenpäin energiataloudellisia korjauksia tai toimintamallien muutoksia ja järjestäneet myös energia-asioihin liittyvää koulutusta asiakkaillemme.

Toimintatapoihimme voi tulla tutustumaan toimistollemme, vaikka asiakassuhdetta ei vielä olisikaan. Sovi tutustumisesta erikseen toimitusjohtaja Kari Kallion kanssa. Kerromme mielellämme tarjoamistamme isännöintipalveluista.