1h+kk+kh+vh / Vapaudenkatu 43 B / 7.krs

Siistikuntoinen hissillisen talon 7. krs yksiö parhaalta paikalta ydinkeskustasta etsii luotettavaa ja pitkäaikaista vuokralaista.

Keskusta, 450 € / kk, 19.5 m2

Siistikuntoinen hissillisen talon 7. krs yksiö parhaalta paikalta ydinkeskustasta etsii luotettavaa ja pitkäaikaista vuokralaista. Huoneiston ikkunat ovat taloyhtiön sisäpihalle päin. Kylpyhuone on uusittu putkistosaneerauksen yhteydessä vastikään ja sieltä löytyy liitäntä sekä tila pienelle pyykinpesukoneelle. Huoneiston keittiö ja pinnat ovat yleisilmeeltään siistissä kunnossa (kuntoluokka tyydyttävä), säilytykseen vaatehuone.

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan huoneiston asukkaalla on lukematon määrä mahdollisuuksia käden ulottuvilla, mm. kauppapalvelut, ravintolat, keskeiset virastot, pääkirjasto, teatteri, liikenneyhteydet ja koulut ovat vieressäsi. Toisaalta alue on luonnonläheinen, sitä reunustavat Jyväsjärvi ja kaunis Harjun ulkoilualue. Uimahalli, Hippoksen monitoimitalo ja jäähalli sekä rantaraitti tuovat liikuntamahdollisuuksia asukkaan lähettyville.