Isännöitsijäntodistus

Isännöitsijäntodistus on asiakirja, mistä selviää keskeiset asianomaisia osakkeita, huoneistoa, ja yhtiötä koskevat tiedot. Yleisimmin isännöitsijäntodistusta tarvitaan asuntokaupassa sekä luotonantotilanteissa.

Tilaa isännöitsijäntodistus

Isännöitsijäntodistuksen voi tilata asianomaisen huoneiston osakkeenomistaja, kyseisiä osakkeita panttauksen nojalla pitävä sekä kiinteistövälittäjä, jolla on voimassa oleva osakkeiden välitystä koskeva myyntitoimeksianto. Myös osakkeenomistajan lakimääräisellä edustajalla, kuten edunvalvojalla, pesäselvittäjällä tai omistusyhteisön toimitusjohtajalla on oikeus tilata todistus.

Isännöitsijäntodistuksen toimitusaika tilauksesta on normaalisti 4 arkipäivää, loma-aikoina on syytä varautua pidempään toimitusaikaan. Pikatoimitus yhden arki vuorokauden sisällä tilauksesta, pikatoimituksen mahdollisuudesta tulee aina sopia erikseen ennen tilausta.

Isännöitsijäntodistuksen liitteet sisältävät: yhtiöjärjestyksen, vahvistetun tilinpäätöksen, vahvistetun talousarvion sekä pohjakuvan mikäli saatavilla. Huomaathan, että isännöitsijäntodistuksen liitteet eivät sisällä energiatodistuskopiota. Tilaathan sen tarvittaessa erikseen.

 

  Tilattavat asiakirjat:

  Isännöitsijäntodistus ilman liitteitä sähköisenä (98 eur)
  Isännöitsijäntodistus ilman liitteitä toimitus paperisena (98 eur)
  Isännöitsijäntodistus liitteineen sähköisenä (115 eur)
  Isännöitsijäntodistus liitteineen paperisena (125 eur)
  Isännöitsijäntodistuksen pikatoimituslisä, erikseen sovittava (38 eur)
  Energiatodistuskopio (10 eur)
  Lainaosuuslaskelma (65 eur/ laina)

  Liitteet ja lisätiedot:


  Liite 1 (Sallitut tiedostotyyppit: pdf. Max. tiedoston koko: 10MB)

  Liite 1 (Sallitut tiedostotyyppit: pdf. Max. tiedoston koko: 10MB)