Yhteistyökumppanit

Isännöitsijäntoimiston laaja yhteistyökumppaniverkosto takaa taloyhtiölle luotettavaa osaamista tarpeen tullen. Taloyhtiö saa merkittäviä etuja ja säästöjä kun käytetään yhteistyökumppaniemme palveluita.

Yhteistyökumppanit

Isännöinnissä yhteistyö on yksi avainsanoista, jolla päästään onnistuneeseen lopputulokseen. Isännöitsijällä täytyy olla laaja yhteistyökumppaniverkosto mihin voi luottaa ja mistä saadaan tarvittavaa osaamista ja palveluita taloyhtiöille.

Vuosien saatossa olemme luoneet toimivan yhteistyökumppaniverkoston ympärillemme, josta saamme laajasti erilaisia palveluita taloyhtiöille. Isännöintitoimiston täytyy olla kooltaan riittävän suuri saadakseen yhteistyökumppaneilta paremmat toimitusehdot asiakkailleen. Olemme saaneet asiakasyhtiöillemme merkittäviä etuja ja kustannussäästöjä yhteisostojen kautta. Lopullisen päätöksen palveluiden ostamisesta tekee kuitenkin aina taloyhtiön hallitus.

Yksi yhteistyökumppaneistamme on Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva. Toimistomme lakimies on Petteri Kuhanen. Petteri edustaa omalta osaltaan alansa huippua.

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä myös tilaajavastuu.fi palvelun kanssa. Tällä yhteistyöllä pyrimme varmistamaan säännöllisesti sen, että käyttämämme yhteistyökumppanit huolehtivat myös yhteiskunnallisista velvoitteista.