3h+k+kh+vh+parv. / Emännäntie 31 D / 2.krs

Siistikuntoinen ylimmän 2. kerroksen kolmio rauhallisella alueella Laajavuoressa urheilumahdollisuuksien läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta.

Laajavuori, 725 € / kk, 71 m2

Siistikuntoinen ylimmän 2. kerroksen kolmio rauhallisella alueella Laajavuoressa urheilumahdollisuuksien läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Järkevä pohjaratkaisu kahdella erillisellä makuuhuoneella, tilavalla olohuoneella ja erillisellä keittiöllä, säilytykseen vaatehuone. Huoneisto pintoineen on kokenut päivityksiä vuosien varrella ja se onkin hyvässä/siistissä kunnossa. Huoneistossa järkevä varustetaso mm. astianpesukone ja mahdollisuus pyykinpesukoneelle löytyvät. Kysy tarpeen tullen myös mahdollisuutta taloyhtiöltä vuokrattavaa autopaikkaan (hinta 12€/kk).

Laajavuori on luonnonläheinen alue, joka sijaitsee n. 3,5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Suositulla alueella on hyvät palvelut ja laajat urheilumahdollisuudet. Vieressä sijaitsevan Kortepohjan palvelut kuten kauppa ja kirjasto vain n. 1km päässä. Lähietäisyydellä on erityisen paljon aktiviteettejä urheilevalle asukkaalle. Vieressä sijaitsevan Laajiksen tarjonnasta löytyy mm. Bikepark, Seikkailupuisto, Frisbeegolf ja luontopolut kesäisin sekä hiihtoladut ja laskettelurinteet talvisin. Laajavuoren kylpylä ja Vehkalammen puisto ovat myös lähellä. Hyvät paikallisliikenteen yhteydet.

Kysy lisää: Eveliina Ropponen LKV, LVV puh. 050 596 4491 tai eveliina.ropponen@jklkp.fi