Häiriöilmoitus

Täytä tämä ilmoitus, mikäli joku taloyhtiössäsi aiheuttaa sellaista häiriötä, mitä ei voi pitää normaalina asumisen ääninä tai mikä on järjestyssääntöjen vastaista. Ilmoitus häiriöstä tulee tehdä aina kirjallisena isännöitsijätoimistoon tai hallitukselle jatkotoimenpiteitä varten.

Häiriöilmoitus

Ilmoitus pitää aina tehdä kirjallisesti, hallitus ja isännöitsijä eivät käsittele muunlaisia ilmoituksia. Tätä varten on olemassa valmis häiriöilmoituslomake, jonka voi täyttää kahdella tapaa. Voit tulostaa ilmoituslomakkeen paperiversion ja toimittaa sen sitten täytettynä sekä allekirjoitettuna isännöitsijätoimistoon tai hallitukselle. Voit myös täyttää ja toimittaa ilmoituksen täysin sähköisesti. Huomaathan, että sähköinen täyttäminen vaatii tunnistautumista (mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla).

Ilmoituksessa tulee käydä selvästi ilmi, mistä mahdollinen häiriö on lähtöisin (jos varmuutta ei ole, epäilyksen kohde) ja milloin se on tapahtunut. Asian käsittelyä helpottaa, jos häiriön on havainnut useampi henkilö ja ilmoitus tehdään usean henkilön toimesta yhteisesti.

Tulosta paperiversio häiriöilmoituslomakkeesta »

Täytä häiriöilmoituslomake sähköisesti »