Töihin meille

Haemme joukkoomme isännöitsijää.

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Palveluidemme kovan kysynnän vuoksi haemme joukkoomme lisävahvistusta, tulevaisuuden tekijää. Voit olla jo hetken aikaa alalla työskennellyt tai alalle haluava.

Haemme henkilöä joka on oikealla asiakaspalveluasenteella varustettu ja tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet tehokas organisaattori ja ongelman ratkaisija sekä hyvä viestimään suullisesti ja kirjallisesti. Hallitset nykyaikaisten tietokoneohjelmistojen käytön ja omaksut helposti uusia asioita. Olet valmis myös iltatyöhön, minkä isännöitsijän työ iltakokousten myötä edellyttää.

Yhtä oikeaa taustaa alalle tuloon ei ole, mutta koska käsittelemme työssämme paljon taloudellisia, hallinnollisia ja teknisiä asioita näihin liittyvästä pohjakoulutuksesta/ työkokemuksesta on varmasti hyötyä. Jos olet suorittanut jo alaan liittyvän ammattitutkinnon katsotaan se eduksi.

Meiltä saat pitkään alalla toimineen, palkitun isännöitsijätoimiston henkilökunnan tuen sekä nykyaikaiset työskentelyolosuhteet. Meidän avulla sinulla on mahdollisuus kehittyä isännöintialan huippuammattilaiseksi. Meillä henkilökunta viihtyy pitkään, haluatko sinä osaksi tätä mainiota tiimiä?

HAKU PÄÄTTYNYT 31.8.2017.