3h+kk+kh

Siistikuntoinen katutason huoneisto keskustan sykkeestä palveluiden vierestä.

3h+kk+kh

Keskusta, 600 € / kk

Siistikuntoinen katutason kolmio keskustan sykkeestä palveluiden välittömästä läheisyydestä. Järkevä pohjaratkaisu, jossa kaksi ovellista makuuhuonetta (molemmissa makuuhuoneissa kaapistot säilytykseen). Huoneiston keittiö ja kylpyhuone ovat kokeneet päivityksen viimevuosina, muutoin pinnat ovat myös siistissä kunnossa. Vuokranantaja on valmis neuvottelemaan erillisistä vuokrasopimuksista kahdelle kimppakämppää etsivälle vuokralaiselle. Tässä on edukas kolmio sellaiselle hakijalle, jota 1.kerroksen ”liikenne” ei häiritse (ikkunoissa sälekaihtimet).

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan huoneiston asukkaalla on lukematon määrä mahdollisuuksia käden ulottuvilla, mm. kauppapalvelut, ravintolat, keskeiset virastot, pääkirjasto, teatteri, liikenneyhteydet ja koulut ovat vieressäsi. Toisaalta alue on luonnonläheinen, sitä reunustavat Jyväsjärvi ja kaunis Harjun ulkoilualue. Uimahalli, Hippoksen monitoimitalo ja jäähalli sekä rantaraitti tuovat liikuntamahdollisuuksia asukkaan lähettyville.

Asunnon perustiedot

Osoite:

Gummeruksenkatu 13 B, 40100 Jyväskylä

Kaupunginosa:

Keskusta

Huonekuvaus:

3h+kk+kh

Pinta-ala:

61.5 m2

Kunto:

Hyvä

Kerros:

1/6 (katutasossa)

Vapautuminen:

Heti vapaa

Tiedot vuokrasuhteesta

Vuokran määrä:

600 € / kk

Vuokravakuuden määrä:

600€, 1kk vuokraa vastaava summa (talletetaan vuokranantajan tilille) .

Vuokrasopimus:

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuitenkin niin, että vuokralaiselta edellytetään sitoutumista ensimmäiseksi vuodeksi.

Vuokran korotusmahdollisuus:

Kerran vuodessa, prosenttikorotus 1-5%.

Muut maksut:

Vuokralainen vastaa taloyhtiölle maksettavista maksuista (kuten vesi-, autopaikka-, sauna- ja pesutupamaksuista) taloyhtiön kulloisenkin taksan mukaan. Vesimaksu maksetaan huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan, lämmin vesi 12,5€/m3 ja kylmä vesi 6,5€/m3. Vesimaksusta maksetaan kuukausittaista ennakkoa 25€/hlö/kk, tasaus kerran vuodessa. Taloyhtiölle maksettavat käyttökorvaukset voivat muuttua taloyhtiön yhtiökokouksen tekemän päätöksen mukaan vuosittain. Vuokralainen solmii sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa.

Vaatimukset:

Vuokralaiselta vaaditaan vastuuosan sisältävä kotivakuutus. Ei lemmikkejä, ei tupakointia.

Asunnon varusteet

Keittiön varusteet:

Jääkaappi/pakastin, Liesikupu/liesituuletin, Sähköliesi

Pesutilan varusteet:

WC, Suihku, Pesukoneliitäntä, Peilikaappi

Taloyhtiö

Rakennusvuosi:

1963

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

D

Kiinteistönhoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Taloyhtiön yhteiset tilat:

Sauna, Pesutupa, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto, Asuntokohtainen varasto, Asuntokohtainen kylmävarasto, Väestönsuoja, Mankeli, Hissi

Tietoliikenneyhteydet:

Elisan/ Saunalahti kiinteistölaajakaista

Asumiseen vaikuttavat remontit:

Suurimmat remontit kuten putkistosaneeraus ovat jo takana. Pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmassa on mainittu julkisivu ja parvekeremontti, tukimuurien ja sokkeleiden kunnostus, piharemontti; salaojien ja sadevesi järjestelmän uusiminen, asuinrakennuksen hissien uusiminen