2h+kk+kh+vh+parv

Siistikuntoinen kaksio Laajavuoressa urheilumahdollisuuksien läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta.

2h+kk+kh+vh+parv

Laajavuori, 525 € / kk

Siistikuntoinen kaksio Laajavuoressa urheilumahdollisuuksien läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Järkevä pohjaratkaisu, todella iso huoneiston levyinen parveke ja tilava vaatehuone säilytykseen. Näkymät parvekkeelta ja ikkunoista taloyhtiön rauhalliselle sisäpihalle. Taloyhtiöllä on hyvät yhteiset tilat. Kerrostaloelämään tottuneet hiljaiset lemmikit ovat neuvoteltavissa.

Laajavuori on luonnonläheinen alue, joka sijaitsee n. 3,5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Suositulla alueella on hyvät palvelut ja laajat urheilumahdollisuudet. Vieressä sijaitsevan Kortepohjan palvelut kuten kauppa ja kirjasto ovat vain n. 1km päässä. Lähietäisyydellä on erityisen paljon aktiviteettejä urheilevalle asukkaalle. Vieressä sijaitsevan Laajiksen tarjonnasta löytyy mm. Bikepark, Seikkailupuisto, Frisbeegolf ja luontopolut kesäisin sekä hiihtoladut ja laskettelurinteet talvisin. Laajavuoren kylpylä ja Vehkalammen puisto ovat myös lähellä. Hyvät paikallisliikenteen yhteydet.

Asunnon perustiedot

Osoite:

Haukanniemenpolku 3 B, 40740 Jyväskylä

Kaupunginosa:

Laajavuori

Huonekuvaus:

2h+kk+kh+vh+parv

Pinta-ala:

43,5 m2

Kunto:

Tyydyttävä

Kerros:

2/2

Vapautuminen:

Heti vapaa

Tiedot vuokrasuhteesta

Vuokran määrä:

525 € / kk

Vuokravakuuden määrä:

1 kk vuokraa vastaava summa (talletetaan vuokranantajan tilille).

Vuokrasopimus:

Vuokrasuhde on toistaiseksi voimassa oleva kuitenkin niin, että vuokralaiselta edellytetään sitoutumista ensimmäisen vuoden ajalle (sopimussakko 1v. sitoutumisen rikkomisesta 2kk vuokraa vastaava summa).

Vuokran korotusmahdollisuus:

Kerran vuodessa, korotusperuste prosenttikorotus 1-5%.

Muut maksut:

Vuokralainen vastaa taloyhtiölle maksettavista maksuista (kuten vesi-, autopaikka-, sauna- ja pesutupamaksuista) taloyhtiön kulloisenkin taksan mukaan. Tällä hetkellä vesimaksu laskutetaan henkilöluvun mukaan 25€/hlö/kk. Vuokralainen solmii sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa.

Vaatimukset:

Vuokralaiselta vaaditaan vastuuosan sisältävä kotivakuutus. Kerrostaloelämään tottuneet lemmikit harkitaan tilannekohtaisesti, ei tupakointia.

Asunnon varusteet

Keittiön varusteet:

Jääkaappi/pakastin, Sähköliesi

Pesutilan varusteet:

WC, Suihku, Pesukoneliitäntä, Peili

Taloyhtiö

Rakennusvuosi:

1972

Lämmitysjärjestelmä:

Maalämpö

Energiatodistus:

Ei

Kiinteistönhoidosta vastaa:

Talonmies

Taloyhtiön yhteiset tilat:

Sauna, Pesutupa, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto, Asuntokohtainen varasto, Väestönsuoja, Askarteluhuone, Mankeli

Tietoliikenneyhteydet:

Elisan/ Saunalahti kiinteistölaajakaista

Asumiseen vaikuttavat remontit:

Taloyhtiön pitkäntähtäimen korjaussuunnitelmassa on mainittu seuraavalle viidelle vuodelle: LVIS-saneerauksen hankevalmistelu ja hankesuunnittelusta päättäminen (suunnittelun ja hankevalmistelun aloittaminen vaatii yhtiökokouksen päätöksen). Itse LVIS-saneerauksen toteutus voi tapahtua vasta vuosienkin päästä, mutta jos toteutus jostain syystä alkaisin ensimmäisen asumisvuoden sitoutumisen aikana, niin sitoutumisesta joustetaan.