2h+k+kh+parv.

Hyväkuntoinen kaksio Laajavuoressa urheilumahdollisuuksien läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta.

2h+k+kh+parv.

Laajavuori, 620 € / kk

Hyväkuntoinen kaksio Laajavuoressa urheilumahdollisuuksien läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Huoneisto on kokenut tarvittavat päivitykset vuosien varrella ja sen yleisilme onkin hyväkuntoinen ja kotoisa. Taloyhtiöllä on erityisen hyvät yhteiset tilat, jotka kruunaa asukkaalla käytössä oleva kuntosali. Kysy myös mahdollisuudesta autopaikkaan.

Laajavuori on luonnonläheinen alue, joka sijaitsee n. 3,5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Suositulla alueella on hyvät palvelut ja laajat urheilumahdollisuudet. Vieressä sijaitsevan Kortepohjan palvelut kuten kauppa ja kirjasto ovat vain n. 1km päässä. Lähietäisyydellä on erityisen paljon aktiviteettejä urheilevalle asukkaalle. Vieressä sijaitsevan Laajiksen tarjonnasta löytyy mm. Bikepark, Seikkailupuisto, Frisbeegolf ja luontopolut kesäisin sekä hiihtoladut ja laskettelurinteet talvisin. Laajavuoren kylpylä ja Vehkalammen puisto ovat myös lähellä. Hyvät paikallisliikenteen yhteydet.

Asunnon perustiedot

Osoite:

Takalanakuja 3-5 A, 40740 Jyväskylä

Kaupunginosa:

Laajavuori

Huonekuvaus:

2h+k+kh+parv.

Pinta-ala:

59 m2

Kunto:

Hyvä

Kerros:

3/3

Vapautuminen:

1.10.2021

Tiedot vuokrasuhteesta

Vuokran määrä:

620 € / kk

Vuokravakuuden määrä:

620€, 1kk vuokraa vastaava summa (talletetaan vuokranantajan tilille).

Vuokrasopimus:

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuitenkin niin, että vuokralaiselta edellytetään sitoutumista ensimmäiseksi vuodeksi.

Vuokran korotusmahdollisuus:

Kerran vuodessa, prosenttikorotus 1-5%.

Muut maksut:

Vuokralainen vastaa taloyhtiölle maksettavista maksuista (kuten vesi-, autopaikka-, sauna- ja pesutupamaksuista) taloyhtiön kulloisenkin taksan mukaan. Tällä hetkellä vesimaksu laskutetaan kulutuksen mukaan lämmin vesi 12€/m3 ja kylmä vesi 4€/m2, vesimaksuennakkoa maksetaan 20€/hlö/kk. Autopaikka 10,5€/kk. Vuokralainen solmii sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa.

Vaatimukset:

Vuokralaiselta vaaditaan vastuuosan sisältävä kotivakuutus. Ei lemmikkejä, ei tupakointia.

Asunnon varusteet

Keittiön varusteet:

Jääkaappi/pakastin, Astianpesukone, Liesikupu/liesituuletin, Sähköliesi

Pesutilan varusteet:

WC, Suihku, Suihkuseinä, Pesukoneliitäntä, Peilikaappi

Taloyhtiö

Rakennusvuosi:

1975

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

D

Kiinteistönhoidosta vastaa:

Huoltoyhtiö

Taloyhtiön yhteiset tilat:

Sauna, Pesutupa, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto, Asuntokohtainen varasto, Väestönsuoja, Askarteluhuone, Kuntosali

Tietoliikenneyhteydet:

Elisan/ Saunalahti 10M kiinteistölaajakaista

Asumiseen vaikuttavat remontit:

Suuri osa isoista saneerauksista jo takanapäin kuten käyttövesiputkisto sekä katon - ja ikkunoiden uusinta. Ei suunnitteilla asumista estäviä korjauksia lähitulevaisuudessa. Pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmassa on mainittu piha-alueen sekä parvekkeiden ja julkisivun korjauksia (v.2022).