1h+kk+kh / Takalankuja 3-5 A / 2.krs

Siistikuntoinen yksiö Laajavuoressa urheilumahdollisuuksien läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta.

Laajavuori, 390 € / kk, 31 m2

Yleisilmeeltään siistikuntoinen yksiö Laajavuoressa urheilumahdollisuuksien läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Huoneiston pohjaratkaisu on järkevä. Huoneiston kaapistot, kylpyhuone sekä lattiapinnat ovat alkuperäiskuntoisia, mutta ikään nähden ne ovat säilyneet siistissä kunnossa. Kylpemisestä pitävälle löytyy kylpyamme. Taloyhtiöllä on erityisen hyvät yhteiset tilat, jotka kruunaa asukkaalla käytössä oleva kuntosali. Kysy myös mahdollisuus autopaikkaan.

Laajavuori on luonnonläheinen alue, joka sijaitsee n. 3,5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Suositulla alueella on hyvät palvelut ja laajat urheilumahdollisuudet. Vieressä sijaitsevan Kortepohjan palvelut kuten kauppa ja kirjasto ovat vain n. 1km päässä. Lähietäisyydellä on erityisen paljon aktiviteettejä urheilevalle asukkaalle. Vieressä sijaitsevan Laajiksen tarjonnasta löytyy mm. Bikepark, Seikkailupuisto, Frisbeegolf ja luontopolut kesäisin sekä hiihtoladut ja laskettelurinteet talvisin. Laajavuoren kylpylä ja Vehkalammen puisto ovat myös lähellä. Hyvät paikallisliikenteen yhteydet.