1h+k+kh+las.parv.

Parhaalta paikalta aivan ydinkeskustasta tilava 1. kerroksen yksiö.

1h+k+kh+las.parv.

Keskusta, 540 € / kk

Tilava 36m2 yksiö aivan keskustan sykkeestä Kolmikulman nurkalta. Huoneisto on yleisilmeeltään hyvässä/siistissä kunnossa, kylpyhuone on vastikään remontoitu. Järkevä pohjaratkaisu, jossa tilava huone ja erillinen keittiö. kylpyhuoneessa tilaa ja liitännät pyykinpesukoneelle (kapeampi malli). Lasitetulta parvekkeelta näkymät taloyhtiön etupihalle päin (ei aivan maan tasalla).

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan huoneiston asukkaalla on lukematon määrä mahdollisuuksia käden ulottuvilla, mm. kauppapalvelut, ravintolat, keskeiset virastot, pääkirjasto, teatteri, liikenneyhteydet ja koulut ovat vieressäsi. Toisaalta alue on luonnonläheinen, sitä reunustavat Jyväsjärvi ja kaunis Harjun ulkoilualue. Uimahalli, Hippoksen monitoimitalo ja jäähalli sekä rantaraitti tuovat liikuntamahdollisuuksia asukkaan lähettyville.

Asunnon perustiedot

Osoite:

Ilmarisenkatu 6-8 B, 40100 Jyväskylä

Kaupunginosa:

Keskusta

Huonekuvaus:

1h+k+kh+las.parv.

Pinta-ala:

36 m2

Kunto:

Hyvä

Kerros:

1/7

Vapautuminen:

Heti vapaa

Tiedot vuokrasuhteesta

Vuokran määrä:

540 € / kk

Vuokravakuuden määrä:

1kk vuokraa vastaava summa (maksetaan vuokranantajan tilille).

Vuokrasopimus:

Vuokrasuhde on toistaiseksi voimassa oleva kuitenkin niin, että se päättyy ilman irtisanomista viimeistään silloin, kun osakehuoneiston hallintaanottoaika päättyy 08.11.2023

Vuokran korotusmahdollisuus:

Kerran vuodessa, prosenttikorotus 1-5%.

Muut maksut:

Vuokralainen vastaa taloyhtiölle maksettavista maksuista (kuten vesi-, autopaikka-, sauna- ja pesutupamaksuista) taloyhtiön kulloisenkin taksan mukaan. Vesimaksu maksetaan huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan, lämmin vesi 13€/m3 ja kylmä vesi 5.65€/m3. Vesimaksuennakko 15€/hlö/kk. Taloyhtiölle maksettavat käyttökorvaukset voivat muuttua taloyhtiön yhtiökokouksen tekemän päätöksen mukaan vuosittain. Vuokralainen solmii sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa.

Vaatimukset:

Vuokralaiselta vaaditaan vastuuosan sisältävä kotivakuutus. Ei lemmikkejä, ei tupakointia.

Asunnon varusteet

Keittiön varusteet:

Jääkaappi/pakastin, Sähköliesi

Pesutilan varusteet:

WC, Suihku, Suihkuseinä, Pesukoneliitäntä

Taloyhtiö

Rakennusvuosi:

1963

Lämmitysjärjestelmä:

Kaukolämpö

Energiatodistus:

Kyllä

Energialuokka:

F

Kiinteistönhoidosta vastaa:

Talonmies

Taloyhtiön yhteiset tilat:

Sauna, Pesutupa, Mankeli

Tietoliikenneyhteydet:

Seltimil taloyhtiönlaajakaista (valokuitu 50/50M).

Asumiseen vaikuttavat remontit:

Suurimmat remontit jo takana. Ei suunnitteilla asumista estäviä korjauksia lähitulevaisuudessa. Pitkäntähtäimen korjaussuunnitelmassa mainittu vesikattorakenteiden uusiminen vuodella 2023.

Huoneisto on tarkoitus lähitulevaisuudessa laittaa myös myyntiin, joten tulevan vuokralaisen kannattaa varautua mahdollisiin asuntoesittelyihin.