Avoimet työpaikat

Haemme huipputiimimme asiakaspalvelusihteeriä, palveluisännöitsijää sekä isännöitsijää.

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy on vuonna 1976 perustettu ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto, joka hoitaa n. 160 asiakasyhtiön isännöintitehtävät Jyväskylässä.
 

ASIAKASPALVELUSIHTEERI

Aiemman asiakaspalvelusihteerin eläköitymisen myötä haemme asiakaspalveluumme uutta sihteeriä. Edellytämme hakijalta aiempaa vahvaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä oman työn tehokasta organisointia. Arvostamme valmiutta ja halukkuutta tarttua rohkeasti uusiin asioihin. Edellytämme positiivista sekä aktiivista asennetta työhön. Työhön soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus taloyhtiöiden parissa tai kiinteistöalalla lasketaan eduksi. 

Päivittäisiin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu kasvotusten ja sähköisesti eri kanavien kautta, puhelinvaihteen hoitaminen, postitukset/kopiointi, kokoustilojen hoitaminen (mm. kokouskahvitukset), avaintilaukset, laskujen esikäsittely ja muut yleiset toimistotyöt. Lisäksi tehtäviä katsotaan erikseen myös valittavan henkilön osaamisen perusteella, työtehtäviin voisi kuulua myös esim. yrityksen sosiaalisen median päivittäminen ja tiedotteiden laatiminen.

Haku päättyy 30.9.2021.

 

PALVELUISÄNNÖITSIJÄ

Vahvistamme asiakaspalveluyksikköämme palveluisännöitsijällä. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden palvelua kasvotusten, puhelimitse, sähköisesti, muutostyöhakemusten käsittelyä, kulutusseurantaa ja muita avustavia isännöitsijätoimiston töitä. Pääsääntöisesti työ painottuisi toimistolla tapahtuvaan työskentelyyn, mutta myös taloyhtiöissä tapahtuvia käyntejä tulisi ajoittain, joten auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

 Palveluisännöitsijän paikka voi toimia myös väylänä myöhemmässä vaiheessa isännöitsijäksi siirtymiseen. Aiempaa kokemusta isännöitsijän työstä ei edellytetä. Arvostamme ripeää asioihin tarttumista, halua kehittyä työssä ja positiivista asiakaspalveluasennetta. 

Haku päättyy 31.10.2021 tai heti oikean henkilön löydyttyä.

 

ISÄNNÖITSIJÄ

Valmistaudumme pitkäaikaisen isännöitsijämme eläkkeelle siirtymiseen (maaliskuu 2022) ja haemme joukkoomme uutta isännöitsijää 1.1.2022 alkaen. Edellytämme isännöitsijältä isännöitsijän ammattitutkintoa (tai korkeampi) sekä työkokemusta alalta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja hyvä asiakaspalvelu on sinulle tärkeä arvo päivittäisessä työssäsi. 

Olet tehokas organisaattori, ongelmanratkaisija  ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hallitset nykyaikaisten tietokoneohjelmistojen käytön ja omaksut helposti uusia asioita. Olet valmis myös iltatyöhön, minkä isännöitsijän työ iltakokousten myötä edellyttää. 

Haku päättyy 31.10.2021 tai heti oikean henkilön löydyttyä.

 

KAIKKIA HAETTAVIA PAIKKOJA KOSKEVAT YHTEISET ASIAT: 

Järjestämme sinulle hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista sekä mukavien työkavereiden tuen työtehtävässä onnistumiseen. Haluamme olla hyviä siinä mitä teemme ja onnistumisestamme kertoo vakiintunut asiakaskuntamme ja vuosien saatossa saadut valtakunnalliset palkinnot. Haluamme joukkueeseemme tiimipelaajia, jotka kykenevät kuitenkin myös itsenäiseen työskentelyyn.

Mikäli sinusta tuntui, että olet juuri etsimämme henkilö, lähetä rohkeasti hakemus sähköpostilla kari.kallio@jklkp.fi tai toimittamalla Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy, Vapaudenkatu 40-42, 40100 Jyväskylä. Lisätietoja työtehtävästä saa arkisin klo 10.00 – 14.00 välisenä aikana toimitusjohtajalta Kari Kalliolta puh. 010 7786 715.