Sähköiset palvelut

Tässä osiossa pääset tutustumaan sähköiseen kotisivupalveluumme sekä sähköiseen taloudenpitoomme.

Sähköiset palvelut

Suuri osa isännöimistämme taloyhtiöistä on ottanut käyttöönsä Huoneistotieto.fi -kotisivupalvelun hallituksen jäsenille sekä osakkaille. Pääset tarkistamaan onko taloyhtiössäsi kyseinen palvelu käytössä asiakaspalvelustamme (puhelimitse 010 7786 700 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@jklkp.fi). Uudistuneessa taloyhtiön kotisivupalvelussa osakkaat pääsevät päivittämään omia yhteystietojaan, tarkastelemaan omia vastikemaksujaan ja lainaosuustietoja (suuntaa-antavia) sekä katsomaan taloyhtiön osakkaille julkisia asiakirjoja jne. Palvelun uudistumisen yhtenä päätarkoituksista on nopeuttaa ja parantaa taloyhtiön ja osakkaiden välistä tiedonkulkua, ohjelmiston kautta isännöitsijätoimisto voi viestittää osakkaille taloyhtiön asioista laittamalla järjestelmäviestejä, sähköposteja tai tekstiviestejä. Lue lisää: https://isannointijyvaskyla.fi/huoneistotieto/

Palvelu on käytössä useilla kymmenillä asiakasyhtiöillämme. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan ko. palvelun myös teidän taloyhtiön käyttöön, olethan yhteydessä oman taloyhtiön isännöitsijään. Palvelun tilaamisesta taloyhtiöön päättää hallitus.

Sähköinen taloudenpito

Siirryimme sähköiseen taloudenpitoon vuoden 2009 alusta alkaen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki tositeaineisto, vuokrakirjanpito jne. muodostetaan vain sähköiseen muotoon. Tämä tarkoittaa merkittävästi vähemmän ympäristöä kuormittavaa jätettä sekä entistä enemmän mahdollisuuksia palvella asiakkaitamme. Hallituksen puheenjohtaja tai hallituksen jäsen voi tarvittaessa tarkistaa tositteet internet-palvelumme kautta tai hakea tositeaineiston, vaikka muistitikulle. Myös vanhojen, jo arkistoon siirrettyjen tositteiden selaaminen (vanhan tiedon etsiminen) on helppoa, kun aineisto löytyy sähköisesti.