Sähköiset palvelut

Tässä osiossa pääset tutustumaan sähköiseen kotisivupalveluumme sekä sähköiseen taloudenpitoomme.

Sähköiset palvelut

JKPnet on asiakasyhtiöillemme kehitetty taloyhtiökohtainen kotisivupalvelu. Sivuilla on asiakirja-arkisto (pöytäkirjat, vahvistetut tilinpäätökset, talousarviot, tiedotteet, yhtiöjärjestys jne.), tärkeät yhteystiedot, taloyhtiön kulutusseurantatiedot ja yleistä tietoa asumiseen liittyen. Lisäksi sivustoille voidaan tehdä hallitukselle talouteen liittyviä seurantapalveluita (laskujen tarkastus, kirjanpidon väliraportointi jne.).

Palvelu on käytössä useilla kymmenillä asiakasyhtiöillämme. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan ko. palvelun myös teidän taloyhtiön käyttöön, olethan yhteydessä oman taloyhtiön isännöitsijään. Palvelun tilaamisesta taloyhtiöön päättää hallitus.

Sähköinen taloudenpito

Siirryimme sähköiseen taloudenpitoon vuoden 2009 alusta alkaen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki tositeaineisto, vuokrakirjanpito jne. muodostetaan vain sähköiseen muotoon. Tämä tarkoittaa merkittävästi vähemmän ympäristöä kuormittavaa jätettä sekä entistä enemmän mahdollisuuksia palvella asiakkaitamme. Hallituksen puheenjohtaja tai hallituksen jäsen voi tarvittaessa tarkistaa tositteet internet-palvelumme kautta tai hakea tositeaineiston, vaikka muistitikulle. Myös vanhojen, jo arkistoon siirrettyjen tositteiden selaaminen (vanhan tiedon etsiminen) on helppoa, kun aineisto löytyy sähköisesti.