Palvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita isännöinnin ja vuokravälityksen saralla. Toimintamme kulmakiviä ovat ammattitaitoisuus, luotettavuus ja erinomainen asiakaspalvelu. Toimimme 40 vuoden vankalla isännöintikokemuksella.

Isännöintipalvelut

Isännöitsijä on asunto-osakeyhtiön toimitusjohtaja, jonka tärkein tehtävä on yhtiökokouksen ja hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaan hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa. Olemme tutkitusti korkean asiakastyytyväisyyden isännöitsijätoimisto. Mikäli tiedot meistä herättävät luottamusta ja mielenkiintoa, pyydä tarjous isännöinnistä alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella. Tutustu isännöitsijän työtehtäviin tai käy katsomassa, mitä erinomainen isännöinti meidän mielestämme on.

Vuokravälityspalvelut

Ammattitaitoinen ja luotettava vuokravälityksemme auttaa sinua vuokraukseen liittyvissä asioissa. Vuokrauksen ulkoistaminen säästää sinulta kallista vapaa-aikaa ja takaa turvallisen vuokrasuhteen. Noudatamme toiminnassamme ohjeistusta hyvästä vuokravälitystavasta. Tutustu vuokranantajalle ja vuokralaiselle tarjoamiin palveluihimme tarkemmin tai katso vuokrattavana olevat kohteemme.