KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAT MUUTOKSET ASIAKASPALVELUSSA, KOKOUKSISSA JA TALOYHTIÖISSÄ

Haluamme omalta osaltamme olla ehkäisemässä Koronavirusepidemian leviämistä ja suojella sekä asiakkaita että henkilöstöä, jotta voimme taata laadukkaat palvelut myös epidemian aikana. Saatamme rajoittaa asiakasliikennettä toimitiloissamme epidemian pahimpina ajankohtina. Käytäthän kasvomaskia asioidessasi toimistollamme.

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy pitää yrityksen sisäisiä kokouksia etänä ja ohjeistaa henkilöstöä yleisesti koronaviruksen ennaltaehkäisyn ja etätyöskentelyn osalta. Toimistollemme on myös tilattu tehostettua siivousta.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja päivitämme ohjeistuksia tarpeen mukaan. Tiedotamme asiakkaisiin vaikuttavista muutoksista. Nopeimmin tieto löytyy nettisivuiltamme.

TALOYHTIÖN KOKOUKSET

Osaa hallitusten kokouksista pidetään sähköpostitse, puhelimitse tai etäyhteydellä. Paikanpäällä pidettävissä kokouksissa suositellaan kasvomaskin käyttö sekä turvavälejä. Hallitus ja isännöitsijä sopivat, miten kokous järjestetään.

Hallitukset päättävät erikseen taloyhtiöiden yhtiökokousten koolle kutsumisesta viranomaismääräykset huomioiden. Monen yhtiön osalta yhtiökokoukseen on mahdollista osallistua myös käyttäen etäosallistumismahdollisuuksia.

KIINTEISTÖNHOITO

Huoltoyhtiö hoitaa edelleen korjaukset huoneistoissa huoltohenkilöstön resurssit huomioiden. Muista olla yhteydessä huoltoon liittyvissä asioissa suoraan huoltoyhtiöön.

Jos epäilet, että olet sairastunut Koronavirukseen tai jos olet määrätty karanteeniin ja tarvitset huoltoyhtiön apua, niin sinun tulee ilmoittaa siitä huoltoyhtiölle huoltopyyntöä tehdessäsi. Silloin huoltoyhtiö osaa varautua ja ohjeistaa sinua huoltotyön suorittamiseksi (Huom! vain akuutit ja pakolliset huoltotyöt). Ilmoitetuista tapauksista ei tiedoteta taloyhtiön muille asukkaille/osakkaille. Sairastumistapauksissa noudatetaan viranomaisten ohjeita.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Monessa taloyhtiössä mahdolliset lenkkisaunavuorot on peruttu toistaiseksi. Oman taloyhtiön tilanteesi näet saunaosaston ovesta (jos taloyhtiössä on saunaosasto) tai huoltoyhtiö tiedottaa siitä erikseen. Mikäli asukkaalla on varmennettu koronatartunta, kaikkien yhteistilojen käyttöä pitää välttää ja huomioida tartuntariski erityisen hyvin. On suositeltavaa, etteivät koronaan altistuneet tai muuten itsensä sairaaksi tuntevat käytä yhteisiä tiloja, ja huomioivat näin naapureidensa ja palveluntuottajien terveyden ja turvallisuuden. Viime kädessä taloyhtiön hallitus voi kieltää yhteistilojen käytön rajatuksi ajaksi kaikilta, jos näin tapahtuisi siitä tiedotetaan erikseen.